Zabava

Video: Dubioza i S.A.R.S. u Areni

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pogledajte cijeli video takeover runde sa Red Bull Soundclash eventa iz Zenice, za koji se tražila karta više. U rundi ‘Takeover’ jedan bend počinje neku od svojih pjesama, a drugi je preuzima i svira u svom stilu.

Atmosfera u Zenici je proključala i prije nego su se Dubioza i S.A.R.S. uopšte pojavili na sceni. Domaćin večeri Frenkie i DJ Soul na samom početku su odradili ‘pakleni’ set koji je kompletnu Arenu natjerao na gibanje. Već tada je bilo jasno da će ovo biti jedna od onih posebnih noći ispunjenih nevjerovatno dobrom energijom.

Pogledajte kako izgleda kada na pola pjesme Budjav lebac Dubioza preuzme i nastavi svirati istu pjesmu u Dubioza stilu. Pored pjesme Budjav lebac, u rundi takeover su međusobno preuzimali i u svom stilu svirali pjesme: Može i drugačije, Firma ilegal i Kažu.

Red Bull Soundclash je održan u Areni u Zenici pred više od 6500 ljudi i već je proglašen za jedan od najboljih muzičkih događaja u Zenici i BiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno