Zabava

VIDEO: “CROODS- NOVO DOBA” od sutra u kinima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: “CROODS- NOVO DOBA” od sutra u kinima- Zadovoljstvo mi je u ime distributerske kuće Una film najaviti da od SUTRA 27. MAJA u naša kina dolazi urnebesna avantura iz kamenog doba, priča o prahistorijskoj porodici „CROODS – NOVO DOBA“

Svijetu je 2013. godine predstavljena prva porodica prahistorije, Krudsi. Ova komedija, nominovana za Oskara, je priča o suočavanju jednog klana sa svojim svijetom koji se mijenja. Bio je to vanvremenski podsjetnik na važnost porodice i na to koliko smo malo evoluirali.

U maju 2021., DreamWorks Animation vas poziva u sasvim novu avanturu iz prošlosti, u filmu CROODS – NOVO DOBA. Opet su tu zvijezde, Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds, Catherine Keener, Cloris Leachman, uz Leslie Mann i Peter Dinklage koji se pridružuju porodici Croods, kako bi se suočili s najvećom prijetnjom otkad su napustili pećinu, a to je druga porodica.

Trailer filma pogledajte na linku:

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno