Zabava

Petominutne Mikijeve priče, šesnaesta knjiga kolekcije je na kioscima

Podijeli ovu vijest:

Petominutne Mikijeve priče, šesnaesta knjiga kolekcije je na kioscima- Od kada se pojavio davne 1928. Godine Miki Maus(Mickey Mouse) lik čuvenog Walta Disneya prošao je kroz razne pustolovine u crtanim filmovima, stripovima, knjigama, obilježio modnu i mnoge druge industrije.

Ima nešto posebno zbog čega ga vole i djeca i odrasli. Iako nije tipičan heroj, Miki ima brojne dobre osobine s kojima su se mnogi poistovjećivali i koje su ih inspirisale.  Miki je pozitivan, suosjećajan, uvijek na strani pravde, dobar prijatelj, nježan pratilac svojoj voljenoj Mini koja mu se pridružila samo godinu dana kasnije. Miki ima osobine ličnosti za primjer i zato je i dalje nezaobilazan lik u mnogim pričama.

U novoj knjizi Miki će proći kroz pet priča, sa svojim prijateljima i porodicom. Kolekcija petominutne priča donijela je mnogo radosti mališanima. Nadamo se da ćete uživati  u izboru novih knjiga. Podijelite sa djecom neku priču o Mikiju koje se sjećate iz vašeg djetinjstva…

Svakog četvrtka na kioscima vas čeka nova knjiga. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Brojeve koje ne uspijete kupiti na kioscima, možete poručiti na www.tropik.ba.

Uživajte u čitanju, razgovorima sa djecom i stvarajte uspomene za cijeli život!

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno