Nogomet

VIDEO: Čelik pobjedom počeo drugi dio sezone

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Čelik pobjedom počeo drugi dio sezone- Danas je u Maglaju u okviru prvog kola drugog dijela sezone u Drugoj ligi FBiH- Centar snage odmjerili NK Moševac i NK Čelik Zenica.

Ekipa Moševca je došla u rano vodstvo, ipak već do kraja poluvremena golovima Isakovića i Šijerkića u nadoknadi prvog poluvremena ekipa Čelika dolazi do preokreta i vodstva 1:2.

U drugom poluvremnu Čelik je zaigrao još bolje i utakmicu je uvjerljivo priveo kraju sa još tri pogodtka. Golove su postigli Filip Arežina, Ali Međuseljac i Tarik Huzbašić za konačnih NK Moševac- NK Čelik 1:5.

NK Čelik je prvi dio sezone završio na prvom mjestu u ligi, a ovim trijumfom su nastavili sjajni niz sa kraja prve polusezone.

NK Moševac- NK Čelik 1:5 (Belmin Hajdić 9′ – Aladin Isaković 25′, Mirsad Šijerkić 45+1′, Filip Arežina 65′, Ali Međuseljac 78′ i Tarik Huzbašić 88′)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno