Ljudi

VIDEO: Čavrljanje sa… Sabahudin Jašarević i Samir Lemeš

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čavrljanje sa… Sabahudin Jašarević i Samir Lemeš  – Centar za mlade INPUT nastavio je sa svojim aktivnostima u cilju što veće informisanosti, druženja i edukacije mladih u danima pandemije Covid-19 pod nazivom “Čavrljanje sa…”. Šta vas očekuje na online druženju  “Čavrljanje sa…” – razgovori, radionice, predavanja, nove ideje, novi ljudi i još mnogo toga zanimljivog i korisnog. U okviru njihovog prvog online druženja putem aplikacije Zoom “Čavrljanja sa…” učesnici su imali priliku da slušaju i razgovaraju sa prof. dr. Sabahudinom Jašarevićem, dekanom Politehničkog fakulteta Univerziteta u Zenici i V.prof.dr. Samir Lemeš, Prodekan za naučno-istraživački rad.

Tema “Čavljanje sa…” je bila “Kako se snalazimo sa online nastavom, prednosti i nedostaci online nastave” (učenici, studenti, nastavnici, profesori i roditelji)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno