Ljudi

Video: Arnela Šabanović je ostvarila svoje snove

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video: Arnela Šabanović je ostvarila svoje snove – Kažu da se svi snovi mogu ostvariti ako imamo hrabrosti ići u potragu za njima. Ja sam svoje ostvarila, hvala dragom Bogu i hvala svim ljudima koji su me podržavali, ohrabrivali… Prvenstveno hvala mojoj porodici, mom babi zahvaljujući kojem sam zavoljela nogomet, mojoj majci koja mi je “usadila” ljubav prema slikarstvu i ljubav prema pisanoj riječi (uvijek imam običaj reći kako je moja majka pravi talenat, a da sam ja samo njena kopija 🙂 ),

Hvala mojoj braći koji su mi neizostavna podrška u svemu, hvala Vahidi Mujčinović koja se bori za ženski nogomet, hvala mojoj prijateljici Safeti zbog koje znam da pravo prijateljstvo nije bajka, već da ono zaista postoji, hvala i mom prijatelju, kolegi, divnom profesoru, nastavniku Vedadu, hvala Amini Hundur i FACE TV na ovom prilogu i konačno hvala dragom Bogu što me je uputio na pravi put i što mi je olakšao ostvarenje mojih snova, napisala je ARNELA ŠABANOVIĆ, golman našeg ŽNK Čelik. 

► Prati FACE TV:
Official http://facetv.ba

► Facebook https://www.facebook.com/facetv.ba
► Vimeo http://vimeo.com/facetv/videos
► Twitter https://twitter.com/tv_face
► Pinterest http://www.pinterest.com/facetv
► Instagram http://instagram.com/facetv
► YT official https://www.youtube.com/user/FACETVHD



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno