Ostali sportovi

Video: Amel Tuka nakon osvajanja bronze na SP

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

“Bilo je sjajno. Ovo je veliki san za mene i prva medalja za mene i moju zemlju. Sretan sam i ponosan zbog svog naroda. Znam da sada slave”, riječi su kojima je bh. atletičar Amel Tuka prokomentarisao osvojenu bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Pekingu. Zahvalio se i ljudima u Kini rekavši da je organizacija prvenstva bila dobra.

Zenicablog vam je danas jedini donio sljedeće priče: 

– IZJAVA AMELA NAKON OSVAJANJE BRONZE

– PORTRET NAŠEG ŠAMPIONA

– ZENIČANI PRATILI PRIJENOS TRKE – FOTO GALERIJA

– SNIMAK FINALNE UTRKE I FOTO GALERIJA IZ PEKINGA

– NOVA OPREMA ZA NAŠEG ŠAMPIONACopyright © Zenicablog – Zenica 2005. – 2015. Vlasnik autorskih prava UG Zenicablog. Kopiranje i prijenos sadržaja samo uz pismenu dozvolu!Tekst je izvorno objavljen na portalu www.Zenicablog.com. Prenošenje dozvoljeno samo uz pismenu dozvolu. Nelegalno prenošenje sadržaja podliježe pod odredbe Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima, Službeni glasnik BIH broj 7., od 10. aprila 2002. GLAVA III – AUTOR I PRAVA AUTORA – Član 12.

Upitan o svom tempu u utrci rekao je: “Trebao sam ranije početi da pravim pritisak jer sam imao snage. Ipak, to mi nije problem. Osvojio sam medalju i zaista je divno”. Na pitanje o proslavi rekao da je da prvo mora razgovarati sa svojim trenerom i savezom. Podsjetimo, Amel je danas u Pekingu Bosni i Hercegovini donio prvu medalju sa SP-a.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno