Ostali sportovi

Izjava Amela Tuke za ZB i pregled vijesti

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zenicablog je danas, nekoliko trenutaka prije početka doping kontrole, čestitao Amelu Tuki bronzu na Svjetskom prvenstvu u pekingu, a Amel nam je uzvratio sa informacijom da je oduševljen kako je propraćen njegov današnji uspjeh u BIH. 

– Uspio sam čekajući doping kontrolu pregledati vijestI,  fotografije i sve što ste objavili, još jednom hvala svim Zeničanima, Kakanjcima i svim građanima BIH. Hvala vam za svu podršku koju mi pružte, činite me još ponosnijim. Moram biti iskren, kad sam zagrlio trenera potekle su suze, bio je to trenutak koji sam donedavno samo sanjao, medalja na SP, rekao nam je Amel opisujući emotivni trenutak koji su zabilježili fotoreporteri (na dnu vijesti). Na upit kad ga možemo očekivati u Zenici i BIH, Amel odgovara – sve zavisi od trenera, njega poštujem i slušam maksimalno, a razgovaraću i sa gospodinom Kaknjom, predsjednikom Saveza, koji je ovdje. Prema sadašnjem planu to je petak, 28., rekao je za Zenicablog naš šampion. Zenicablog vam je danas jedini donio sljedeće priče: 

IZJAVA AMELA NAKON OSVAJANJE BRONZE

PORTRET NAŠEG ŠAMPIONA

ZENIČANI PRATILI PRIJENOS TRKE – FOTO GALERIJA

SNIMAK FINALNE UTRKE I FOTO GALERIJA IZ PEKINGA

NOVA OPREMA ZA NAŠEG ŠAMPIONA

11890980 10153552113507179 5336548745853161480 n



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno