Zločini

Video: Admira Hrustić uhapšena zbog droge

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas, 14.09.2015. godine, službenici Odsjeka za posebne namjene Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona su, u skladu sa naredbom Općinskog suda u Zenici, izvršili pretres kuće koju koristi lice E.Š. iz Zenice, a koja se nalazi u ulici Hadžije Mazića put u Zenici. Vršenju pretresa se pristupilo nakon određenih operativnih saznanja da se na navedenoj lokaciji vrši nelegalan uzgoj marihuane.Izvršenim pretresom kuće pronađena je jedna vazdušna puška, dok je u dvorištu, u dijelu obradive površine, pronađena velika stabljika indijske konoplje visine 3,20 metara.

Pronađena biljna materija je privremeno oduzeta i bit će dostavljena Odsjeku za kriminalističku tehniku i KDZ Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona radi vršenja potrebnih vještačenja. Tokom pretresa lišena je slobode ženska osoba inicijala H.A., koja se sumnjiči da je izvršila sporni zasad i protiv koje će, nakon prikupljenih dokaza i dokumentovanja krivičnog djela, Kantonalnom tužilaštvu Zeničko-dobojskog kantona biti dostavljen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu i otkrivanju izvršioca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“ iz člana 238. stav 1. Krivičnog zakona FBiH.

Odsjek za odnose s javnošću, analitiku i planiranje MUP-a ZDK

konoplja 140915 7 1 Saznajemo da se radi o Admiri Hrustić iz Zenice



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno