Rekreacija Rukomet

Veterani RK Čelik najbolji na turniru veterana na Vlašiću

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Veterani RK Čelik najbolji na turniru veterana na Vlašiću- Na Vlašiću održan rukometni turnir za veteranke i veterane, najbolje ekipe ŽVRK Moslavina iz Kutine i RK Čelik.

Od 11.do 14. maja na Vlašiću je održano sedmo izdanje rukomentog turnira za veteranke i veterane „Srce Bosne 2023“

Turnir je odlično organizirao VRK Borac Travnik a sudjelovalo je šesnaest ekipa iz Slovenije, Crne Gore, Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Pobjednici ovogodišnjeg turnira su veterani RK  Čelik Zenica koji su u finalnoj utakmici savladali veterane RK Kamičak iz Sinja  Treće mjesto na turniru osvojili su veterani Bosne iz Visokog. U ženskoj konkurenciji pobjednička ekipa je Moslavina iz Kutine, drugoplasirana ekipa Podgorica/Istra u srcu a treći je Trogir.

Najbolji golmanica turnira je Andrea Hrga (Trogir) a golman Edin Bukva (Bosna), najbolji strijelci Zorica Mugoša (Podgorica/Istra u srcu) i Edin Bajramović (Čelik), najbolja igračica je Marina Lacković (Moslavina)  a igrač Neno Gašpar (Kamičak).



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno