Ostali sportovi

Veoma zapažen nastup četiri selekcije mladih ragbista RgK Čelik u Beogradu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Protekle nedjelje četiri selekcije mladih ragbista Čelika iz Zenice nastupile su na takmičenju u organizaciji Ragbi saveza Srbije.

Već smo objavili o uspjehu  Čelikove najmlađe selekcije U12 i osvajanju drugog mjesta, link:

https://www.zenicablog.com/nasi-sjajni-najmladi-ragbijasi-u12-tim-celika-drugi-na-finalnom-jakom-ragbi-turniru-u-beogradu/ .

Iz ragbi kluba Čelik napominju da su u sklopu takmičenja u organizaciji ragbi saveza Srbije nastupile četiri njihove selekcije i to U12, U14, U16 i U18.

-U skoro svim selekcijama smo imali timove koji su bili plasirani među tri najbolje selekcije i to u dvije selekcije, u U18 našeg igrača Kavaz Merisa i u U12 selekciji Davida Šišića sa najviše postignutih poena u ovim selekcijama. Naši mladi ragbijaši su na najbolji način predstavili svoj klub, grad i državu u ovom dijelu sezone i čestitamo im na postignutim rezultatima.

Sada nastupa period zimskih priprema za proljetni dio sezone, te još jednom pozivamo sve dječake i djevojčice uzrasta od 6 do 18 godina da nam se pridruže -, kazali su iz RgK Čelik Zenica.

E.Imamović

Foto RgK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno