Ostali sportovi

Naši sjajni najmlađi ragbijaši U12 tim Čelika drugi na finalnom jakom ragbi turniru u Beogradu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Danas je selekcija U12 Ragbi kluba Čelik nastupila u sklopu finalnog turnira koji organizira Ragbi Savez Srbije. U finalni turnir plasirale su se četiri ekipe: RgK Dorćol, RgK Crvena Zvezda, RgK Rad i zenički Čelik.
U prvoj utakmici finalnog turnira naši mladi ragbijasi su odmjerili snage sa ekipom RgK Dorćola i ostvarili ubjedljivu pobjedu.
U finalnoj utakmici RgK Čelik sastao se sa RgK Crvenom Zvezdom i u jednoj triler utakmici u posljednjim sekundama propustio šansu za osvajanje prvog mjesta. Naši mladi ragbijaši su u ukupnom poretku zauzeli visoko drugo mjesto i time opravdali svoj trud, rad i zalaganje.
Najbolji strijelac sa najvise postignutih poena u takmicenju U12 selekcija proglašen je David Šišić, igrač zeničke ekipe. Ovo je ujedno i završni turnir ovog dijela sezonu za naše mlade igrače, te im ovim putem iz Kluba čestitaju na postignutim rezultatima.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno