Info

Veliki uspjeh kompanije MySky

Veliki uspjeh kompanije MySky
Veliki uspjeh kompanije MySky
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Osjetivši veliku potrebu za zračnom povezanošću Bosne i Hercegovine, preciznije Tuzle i Beča, 2015. godine nastala je domaća kompanija MySky iz Tuzle kao konkretizacija višemjesečnog analiziranja prilika za uspostavu zračne linije iz Tuzle ka evropskim destinacijama.
Tako je ova linija postala deseta linija koja se obavlja sa Međunarodnog aerodroma Tuzla, čime je i dobio na važnosti, kvaliteti i mogućnosti za daljim napredovanjem.

-Kao društveno odgovorna firma kakva i želimo da budemo ponosni smo što smo uspjeli pomoći razvoju domaće privrede i proizvodnje i doprinijeli boljem glasu naše države, kantona i grada, rekli su iz MySky-a .

Iako praćeni lošim vremenskim prilikama i velikim maglama koje su okovale cijelu Evropu uspjeli su ostvariti svoj cilj i realizovati letove svakog ponedjeljka i srijede na relaciji Beč-Tuzla-Beč.

Svoj prvi, promotivni, let realizovali su 23. decembra 2015. godine i od tada prema redu letenja obavljaju redovno svoje letove.
Nakon prvog leta kompaniju obasipaju pozitivne reakcije javnosti, putnika, osoblja i uprave Međunarodnog aerodroma Tuzla kao i potencijalnih putnika.

Najveću podršku od putnika i najkvalitetniju komunikaciju ostvarili su preko Facebook Fun page-a, a preko koje su organizovali i nagradnu igru u kojoj je obradovan jedan školarac iz Srebrenika sa dvije povratne avio karte na relaciji Tuzla-Beč-Tuzla.

-Nama u MySky-u posebno je drago i veliko zadovoljstvo što smo uspjeli ostvariti svoj cilj i realizovati planirane letove. Na ovaj svečani način, avio linijom, za kratko vrijeme povezali smo mnoge porodice, prijatelje, studente, ali i one koji vole posjetiti atraktivne evropske destinacije i obaviti dobar šoping, ističu iz kompanije MySky.

Kompanija MySky izražava posebnu zahvalnost svim putnicima koji su iskazali povjerenje i putovali sa ovom kompanijom uz nadu da su im letovi bili ugodni, te da će nastaviti da koriste njihove usluge.

MySky u saradnji sa Montenegro Airlines-om nastavlja obavljati svoje letove na relaciji Beč-Tuzla-Beč prema uspostavljenom redu letenja ponedjeljkom i srijedom, a naredni let je u srijedu 6. januara 2016. godine.

Rezervacija i kupovina karata vrši putem web stranice www.mysky.ba, ali i zahvaljujući saradnji sa velikim brojem turističkih agencija obezbjeđeno je da putnici u svakom gradu u BiH mogu kupiti kartu u poslovnicama agencija, čiji se spisak takođe nalazi na www.mysky.ba.
Za više informacija posjetite www.mysky.ba ili pozovite broj telefona 387 61 71 71 75.
MySky-My Choice



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno