Biznis

Velika akcija televizora u ProComp-u!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Oživite svoj dom uz našu najnoviju kolekciju vrhunskih televizora! Sa širokim spektrom brendova i modela, pružamo vam priliku da izaberete savršeni televizor koji će oplemeniti vaš prostor za opuštanje i uživanje.

Širok asortiman u maloprodaji!

Zaljubite se u svijet kristalno jasnih slika i vrhunskog zvuka sa našim televizorima dostupnim u našoj maloprodaji. Iskoristite priliku da odaberete najnovije tehnologije koje će vaša iskustva gledanja podići na sasvim novi nivo. Veliki izbor Tesla, Hisense, VOX i Vivax televizora na stanju. Posjetite nas na adresi Zmaja od Bosne 1 u Zenici.

Najveći izbor online!

Za one koji preferiraju udobnost kupovine iz udobnosti svog doma, naš web shop je pravo mesto za vas! Pregledajte naš impresivan katalog televizora sa akcijskim cijenama, sa mogućnošću da jednostavno pronađete savršen model koji odgovara vašim potrebama i stilu.

Pogledajte našu ponudu danas i osigurajte sebi najbolje u iskustvu gledanja kod kuće! Budite sigurni da ćemo vam pružiti vrhunsku uslugu i podršku, jer vaše zadovoljstvo je naš prioritet.

Vaša kućna zabava nikada nije bila bolja! Kliknite, otkrijte i unapredite svoje iskustvo gledanja već danas!

ProComp.ba | Vaš centar za tehniku!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno