Politika

Večeras završni skup Nezavisnog bloka u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Večeras završni skup Nezavisnog bloka u Zenici – Nezavisni blok će održati svoj završni predizborni skup u Zenici, na Trgu Alije Izetbegovića, sa početkom u 19h. Na skupu će se obratiti kandidat za člana Predsjedništva BiH Senad Šepić, kandidat za Parlament BiH i gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović, kandidat za potpredsjednika RS Sadik Ahmetović, nosilac liste za Parlament Federacije BiH Eldin Vrače, lideri partnerskih stranaka koji su podržali kandidaturu Senada Šepića za Predsjedništvo BiH, kao i ostali kandidati za liste na svim nivoima.

”Pozivam sve da nam se pridruže večeras u Zenici, da zajedno najavimo pobjedu u BiH, jer smo kroz kampanju vidjeli da se u narodu probudila nada da su promjene moguće.

Ova kampanja nije bila fer ni finansijski niti medijski. Kupili su bilborde i TV reklame, ali nisu srca ljudi koji žele promjene. Medijski su nas pokušali razvrstati, ali narod je vidio ko su oni koji žele da zadrže postojeće stanje i one koji istinski žele promjene i bolju Bosnu i Hercegovinu. Uspjeli su pobjeći i izbjeći sučeljavanje sa mnom u TV debatama, ali sam siguran da će i njih naš narod izbjeći u nedjelju na izborima.

Na taj važni dan glasamo ili za nastavak ove politike propadanja zemlje i odlaska naše mladosti vani, ili za zaustavljanje tog procesa, novi kurs i stabilnu, evropsku državu jednakih šansi za sve, u kojoj će naša mladost rado ostajati i živjeti. Nezavisni blok i ja lično ulazimo u dan pred kampanju puni optimizma i vjerujemo da će večeras iz Zenice poteći pobjednička energija i da će vizija drugačije i poštene države dobiti podršku u nedjelju širom Bosne i Hercegovine”, izjavio je Senad Šepić, kandidat za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda i predsjednik Nezavisnog bloka.

Press služba

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno