Politika

Kantonalni odbor A-SDA Zenica: saopćenje za javnost

Kantonalni odbor A-SDA Zenica: saopćenje za javnost – A-SDA za evropsku BiH, na čelu sa predsjednikom Stranke za Zeničko-dobojski kanton mr. Ramom Isakom, zahvaljuje se svim građanima kantona, a koji su masovno prepoznali i podržali program stranke za izlazak iz krize u koju je dovedena naša država, kao i kandidate na listama za sve nivoe vlasti u Bosni i Hercegovini.

Svi predizborni skupovi A-SDA stranke bili su masovno posjećivani, a sale su bile male da prime sve građane, simpatizere i aktiviste. Zbog velikih predizbornih aktivnosti mi nismo mogli da posjetimo sva mjesta u Zeničko-dobojskom kantonu, pa ovaj put obećavamo svim našim građanima da ćemo kada preuzmemo vlast doći do svakog mjesta da zajednički rješavamo životne probleme naših ljudi. Pozivamo sve građane da izađu na izbore i da skupa budemo dio pobjedničkog tima koji će zajednički kreirati perspektivu za našu državu i za život dostojan čovjeka.

Hvala svima za podršku i povjerenje.

UJEDINJENI U PROMJENE – ZAJEDNO SMO JAČI!

Kantonalni odbor A-SDA

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem