Kultura

Večeras u Busovači hit komedija iz Zagreba, rock svirka, a u četvrtak koncert Divanhane

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Večeras će u AmfiTeatru na otvorenom u Busovači igrati hit komedija Rugantino Teatra Zagreb „Slučajni susret u sex shopu“ i to 20 sati i 30 minuta. Nakon predstave publiku, na after partiju će zabavlja Cover Art uz najpoznatije Ex Yu hitove. Informacije i rezrvacije ulaznica koje koštaju 5,00 KM moguće je izvršiti na broj telefona 062 832 670, ili kupiti direktno na ulazu u festivalski prostor.

Iako je prvobitno planirano da Festival kulture završi velikim koncertom Divanhane, u srijedu, za Dan općine Busovača, isti će se održati u četvrtak, 17.08. u Gradskom parku Busovača od 20 sati i trideset minuta. Koncert je odgođen zbog Dana žalosti u Federaciji Bosne i Hercegovine povodom monstrouznih dešavanja u Gradačcu prošle sedmice. Festival kulture suosjeća sa porodicom žrtve porodičnog nasilja uz poruku da svaki vid nasilja treba biti prijavljen i sankcionisan. Učimo naše dječake da poštuju naše djevojčice.

Osjeti Festival/Osjeti kulturu



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno