Info

Večeras svečano otvaranje manifestacije “Želja za Resulom”

manifestacija Želja za Resulom
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U džematu Bilino Polje će večeras poslije jacije-namaza biti upriličeno svečano otvaranje manifestacije “Želja za Resulom”, uz prigodan program na kojem će gostovati Izet ef. Čamdžić, glavni imam Medžlisa IZ-e Zavidovići i glavni imam Medžlisa IZ-e Zenica mr. Jakub ef. Salkica.

U narednim danima, bit će upriličeno mnoštvo sadržaje čiji raspored možete potražiti u kalendaru manifestacije dostupnom na našem portalu, a posebno izdvajamo promociju knjige prof. Nazif ef. Gariba “Hutbe, poruke i dove” koja će biti održana u petak, 15. oktobra poslije jacije-namaza u džematu Drivuša, kao i mevludske programe u Vranduku, Novom Radakovu, Varošištu, Ričicama.
Centralni mevludski program bit će održan u ponedjeljak, 18. oktobra, poslije podne-namaza u džematu Babina Rijeka-Ensar džamija pod nazivom “Muhamed, a.s., ljepšeg dara ljudskom rodu ne treba”.

MIZ Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno