Info

Posjeta iranske delegacije Kantonalnoj bolnici u Zenici

Delegacija iz Irana, koju su činili predstavnici privrede, državni predstavnik za tehnološke parkove Irana kao i predsjednik Privredne komore Irana, nakon posjete Univerzitetu posjetili su najveću zdravstvenu ustanovu u ZDK, Kantonalnu bolnicu u Zenici.

Dio delegacije iz Irana, koju čine predstavnici privatnog sektora koji se bave proizvodnjom i prodajiom medicinske opreme, kao i potpunom izgradnjom i opremanjem bolničkih zgrada, u razgovoru sa domaćinima, direktorom KBZ, prof.dr.Rasimom Skomorcem i pomoćnikom direktora za medicinska pitanja, dr.Kasimom Spahićem, razmijenjenili su informacije o mogućim načinima suradnje. Interes za kvalitetnu suradnju je evidentan, a u narednom periodnu bit će nastavljena komunikacija menadžmenta Kantonalne bolnice Zenica sa predstavnicima iranske medicinske i farmaceutske industrije, jedan je od zaključaka sastanka u Kantonalnoj bolnici Zenica.

Posjeta iranskih privrednika realizirana je u koordinaciji sa Privrednom komorom FBIH i asocijacijom privrednika IRBA.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem
Tagovi

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: