Info

Važno upozorenje BIHAMK-a: Vozači budite maksimalno oprezni!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Važno upozorenje BIHAMK-a: Vozači budite maksimalno oprezni! – Na dionicama koje prolaze kroz usjeke, mogući su sitniji odroni zemlje ili kamenja na kolovoz. Savjetuje se maksimalno oprezna vožnja, prilagođenu uslovima na putu.

Zbog nestabilnih vremenskih prilika i učestalih lokalnih padavina u Bosni i Hercegovini, vozači se pozivaju na pojačan oprez.

Na dionicama koje prolaze kroz usjeke, mogući su sitniji odroni zemlje ili kamenja na kolovoz. Savjetuje se maksimalno oprezna vožnja, prilagođenu uslovima na putu.

Na dionicama gdje se izvode sanacioni radovi saobraća se sporije, uz obavezno poštivanje privremeno postavljene signalizacije.

Na graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Zbog radova na području Hrvatske, povremeno se sporije saobraća na graničnim prijelazima Bosanski Brod-Slavonski Brod i Orašje-Županja, saopćeno je iz IC BIHAMK-a.

avaz.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno