Zabava

Vanserijski program na Face-u od 18. novembra

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vanserijski program na Face-u od 18. novembra – Od petka 18. novembra FACE TV u okviru nove programske sheme počinje sa emitovanjem 15 serija u okviru “Vanserijskog programa”. Osim najbolje serije domaće produkcije “Lud, zbunjen, normalan”, FACE TV će emitovati još 14 serija vrhunske svjetske produkcije sa najvećim ocijenama gledanosti.

Nova programska shema znači da će gledatelji FACE TV- a svaki dan, u svakom satu imati šta pogledati.

U petak, odmah nakon Centralnog dnevnika ne propustite pogledati britansku krimi dramu “Jo”, u kojoj je svjetski glumac Jean Reno ostvario svoju prvu glavnu televizijsku ulogu.

Nakon serije “Jo”, uživajte uz “Alo, alo”, seriju koja će od 18. novembra također biti dio nove programske sheme FACE TV-a. Ljubitelji “Alo, alo” istu će moći pratiti od petka do nedjelje u 21:00 h.

Nakon Centralnog dnevnika u subotu,19. novembra , prvi put u region moći ćete pogledati rusku seriju o svjetski poznatoj proročici Vangi, ženi koja, iako slijepa, vidi što drugi ne mogu. Događaji iz Vangine zagonetne prošlosti se prepliću sa bitnim historijskim momentima i ličnostima kao što su Adolf Hitler, Staljin, Jurij Gagrin, pa čak i Alija Izetbegović.

Rusku seriju Vanga gledatelji će imati priliku gledati svake subote u 20:00 h, odmah nakon Centralnog dnevnika.

Nedjelja na FACE TV-u za neke će biti dan za opuštanje uz američku seriju “Cedar Cove” koja prati život poznate glumice Andy MacDowell u ulozi prelijepe sutkinje Olivije Lockhart u gradiću na obali mora. Nakon “Cedar Cove” serije, koja će biti emitovana svake nedjelje u 19:15, nakon Bosanskog Vijestnika, nedjela postaje još uzbudljivija.

FACE TV će u okvirub “Vanserijskog programa” emitovati seriju koja se našla u top pet svjetskih serija, “Peaky Blinders”. Priču o bandi britanskog podzemlja koja sije strah i trepet gdje god se pojavi, nastaloj prema istinitom događaju u produkciji BBC-a nepropustite pogledati svake nedjelje u 20:15 h, odmah nakon serije “Cedar Cove”.

Emitovanje serijskog programa FACE TV-a ne prestaje s nedjeljom. Već u ponedjeljak pa sve do četvrtka gledatelji će imati priliku pogledati nove serijsk enaslove.

Osim vrhunske serije domaće produkcije “Lud, zbunjen, normalan” ,koja će se emitovati od ponedjeljka do četvrtkau 20:15 sati, ljubitelji telenovela imat će priliku pogledati dvije nove hit serije “Bandolera” (svakidan u 17:45 sati) i “Vuelvetemprano” (od ponedjeljak do četvrtka u 19:15 sati).

Također, od ponedjeljka do četvrtka, nakon Lud, zbunjen, normalan, ne propustite seriju inspirisanu stvarnim iskustvima policajaca i mentalno zdravstvenih radnika, akcijsku seriju “Cracked”.

Ne propustite “Vanserijski program” Face-a.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno