Zabava

Internet Game Club “ProGame”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Internet Game Club “ProGame” – Ako želite da date sebi oduška, uradite to kvalitetno, u najboljoj Video Game igraonici u gradu!
Internet Game Club “ProGame” nalazi se u Zenici u robnoj kući Bosanka na 1 spratu. Prostor je otvoren ove godine, suvremeno je opremljen i multifunkcionalno organiziran, te se prostire na 80 m2 zatvorenog prostora.

U našem moderno opremljenom prostoru nudimo mogućnost da iskusite sve najbolje što digitalna zabava nudi.

Organiziramo turnire, evente i takmičenja u kojma zajedno provjeravamo tko je apsolutni šampion u pojedinoj igri. Pobjednik naravno osvaja i nagrade.

Organizirajte rođendansku ili neku drugu proslavu u našoj igraonici. Učinite nešto drugačije i posebno za sebe ili bližnje i provedite se kao nikada dosada.

Uz moderno opremljeno okruženje i stručni nadzor mi Vam izlazimo u susret i prilagođavamo se eventualnim dodatnim potrebama. Zato nam se obratite.

Posjetite nas i Zaigrajte najpopularnije naslove među igrama!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno