Naše

Vandalizam u centru Zenice

Podijeli ovu vijest:

Pozdrav redakciji Zenicabloga. Htio bih da gradjani Zenice vide koliko smo mi u stvari primitivna sredina i koliko ne znamo da cijenimo nas grad, pa sam vam poslao sliku klupe iz gradskog parka koji je nedavo uređen (ruku na srce nije završen do kraja, ali to je neka druga tema), u kojem su postavljene nove klupe (do sad ih je skoro polovina uništena) i koji je prelijepa oaza mira u centru grada sa kojom se Zenica moze pohvaliti.

Ovim putem apelujem i gradske vlasti da učine nešto da bi se ovaj prelijepi park sačuvao, jer ako se ovako nastavi biće skroz uništen. Ima mnogo načina za takvo nešto npr. video nadzor koji danas nije skup, pa da “majmunu” (ne znam kako drugačije da ga nazovem) dođe kazna, pa da on to fino plati i riješen problem.

Ili da policija to češce nadgleda jer šteta bi bilo ovako fin park prepustiti vandalima umjesto da se tu igraju djeca ili da se normalna omladina zabavlja.

Veliki pozdrav S.M.

klupapark02

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno