Žuta minuta

UŽIVO iz Zmajevog gnijezda sa 15 kamera

Zenica uživo - Aska Borića
Zenica uživo - Aska Borića
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

UŽIVO iz Zmajevog gnijezda sa 15 kamera – Zenicablog vam omogućava da uživo, 24 sata dnevno, gledate atmosferu iz Zenice, iz Gnijezda Zmajeva, uoči, tokom i nakon utakmice BiH – Irska. Posjetite Jedno mjesto za sve informacije iz Zenice – vaš portal Zenicablog i na linku ZENICA UŽIVO – pogledajte Zenicu na petnaest lokacija.

Sigurno će vam posebnu pažnju privući kamera u ulici Aska Borića, koja prenosi atmosferu sa platoa i okoline Zapadne tribine stadiona Bilino polje, a zahvaljujući kojoj možete vidjeti i djelić atmosfere sa samog stadiona. Kameru možete vidjeti na OVOM LINKU.

Istovremeno, u centru grada u toku je i sajam organske proizvodnje OPPEN-s, a kamera na Trgu Alije Izetbegovića se nalazi NA LINKU OVDJE.  Također, s ponosom predstavljamo jednu od najgledanijih kamera, na Kružnom toku kod Lamele, gdje se okuplja većina bh. navijača uoči utakmice – pogledajte ovdje UŽIVO.

Uz kamere iz projekta  ZENICA UŽIVO  preporučujemo da se pretplatite na sadržaje naše Facebook stranice – ovdje, jer objavljujemo fotografije koje naši reporteri, sugrađani i gosti Zenice šalju 24 sata dnevno.  Također, dnevno sa 20 – 30 informacija JEDINI SMO MEDIJ iz Zenice koji ISKLJUČIVO objavljuje informacije vezane za ovaj grad i građane, a to uključuje i fotografije i priče vezane za boravak Zmajeva u njihovom, našem Zmajevom gnijezdu na adresi http://www.zenicablog.com .



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno