Zabava

“Uzbuđenje” Face televizije osvježeno sa dvije nove rubrike i novim voditeljskim parovima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

“Uzbuđenje” Face televizije osvježeno sa dvije nove rubrike i novim voditeljskim parovima – Jutarnji program „Uzbuđenje“ Face televizije odnedavno gledaocima donosi novi koncept i termin emitiranja. Emisija, koja se realizuje već punih sedam godina, od samog početka rada ove TV kuće,  bit će osvježena sa dvije nove rubrike, a umjesto dosadašnjih tri, trajat će dva sata, od 8 do 10 sati ujutru.

Tu su i novi voditeljski parovi, Fatima Šehović i Adnan Baručija koje gledamo subotom, te Adna Ganibegović i Berina Muhović, koji zanimljive sadržaje gledaocima prezentiraju svake nedjelje.

– Nova redovna rubrika koju smo uveli u emisiju „Uzbuđenje“ je „Jutarnje vijesti“, gdje direktno sa našeg portala face.ba prezentiramo najnovije vijesti, a trudimo se da objektivno i neovisno informiramo javnost. Druga novina je rubrika „Nedimovih pet minuta“ s Nedimom Sladićem. U rubrici u trajanju od pet minuta koju on radi nećemo pružati samo informacije o vremenskoj prognozi, već na edukativan način govori o stvarima i pojavama sa kojima gledaoci vjerovatno nisu upoznati- kaže Fatima Šehović, urednica i voditeljica „Uzbuđenja“.

„Uzbuđenje“ nastavlja da promovira mlade ljude sa uspješnim pričama. Gledaoci će u studiju iz sedmice u sedmicu gledati i slušati poznate ličnosti iz svijeta politike, kulture, muzike, filma i sporta.

– U našem jutarnjem programu gledaoci do sada nisu imali priliku vidjeti gosta iz svijeta politike, a, obzirom na to da postoji veliko interesovanje, od sada uvodimo i ozbiljne aktuelne teme iz svakodnevnice. Svi gledaoci imaju priliku da se jave uživo u program, te razgovaraju sa nama. Osim zanimljivog sadržaja, tu su i nagrade naših sponzora koje pripremamo svakog vikenda. Gledaoci imaju priliku da nas prate ispred malih ekrana, ali isto tako mogu doći u My Face, na adresi Vilsonovo šetalište 8 i družiti se sa nama- zaključuje Šehović.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno