Zabava

Multiplex Ekran Zenica: sedmični raspored filmova

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Multiplex Ekran Zenica: sedmični raspored filmova – Nakon svjetske pretpremijere u srijedu 13. februara u Multiplexu “Ekran” Zenica, film “Alita: Anđeo borbe”, počinje sa redovnim prikazivanjem, a publika će ovaj spektakl u režiji Roberta Rodrigeza imati priliku gledati svaki dan od 18:00 i  20:15, a vikendom i od 15:00 sati. Jessica Rothe predvodi ekipu u filmu “Sretan Dan Smrti 2” punog neočekivanih obrta i zapleta, koji je oduševio publiku 2017. godine. Ovoga puta, naša junakinja, Tri, shvatit će da je umiranje iznova i iznova mnogo lakše od izazova koji tek slijede i opasnosti koja ih vreba. Ovaj film je na programu svaki dan  od 17:30 i 20:00 sati, a vikendom i od 14:30 sati.

Alita: Anđeo borbe

Radnja filma je smještena nekoliko stoljeća u budućnost, u gradu Iron City, u kojem napuštenu Alitu u besvjesnom stanju pronalazi suosjećajni cyber-liječnik Ido koji je dovodi u svoju kliniku. Kada se Alita probudi, ne sjeća se tko je, niti prepoznaje svijet u kojem se nalazi. Aliti je sve novo, svako iskustvo joj je prvo. Dok uči navigirati svojim novim životom i ulicama Iron Cityja, Iro je pokušava zaštititi od njezine misteriozne prošlosti, dok joj njezin novi prijatelj s ulice, Hugo, pokušava pomoći da se sjeti svoje prošlosti. Između njih dvoje se počne razvijati sve veća zaljubljenost, sve dok smrtonosne snage ne dođu po Alitu i krenu narušavati njezine novostečene odnose. Tada Alita otkriva da ima izvanredne borilačke sposobnosti koje može iskoristiti kako bi spasila svoje voljene. Odlučna da otkrije istinu o svom porijeklu, Alita kreće na put koji će je voditi u borbu protiv nepravdi ovog mračnog, korumpiranog svijeta.

Termini projekcija svaki  radni dan od: 18:00 i 20:15

Subota i nedjelja od: 15:00 sati

Trailer filma “Alita: Anđeo borbe” možete pogledati na linku:

 

Sretan Dan Smrti 2

Jessica Rothe predvodi ekipu u nastavku filma punog neočekivanih obrta i zapleta, koji je oduševio publiku 2017. godine. Ovoga puta, naša junakinja, Tri, shvatit će da je umiranje iznova i iznova mnogo lakše od izazova koji tek slijede i opasnosti koja ih vreba. Producent i redatelj prvog filma, Jason Blum i Christopher Landon, vratili su se da naprave novo poglavlje, SRETAN DAN SMRTI 2.

Termini projekcija svaki  radni dan od: 17:30 i 20:00

Subota i nedjelja od: 14:30 sati

Trailer filma “Sretan Dan Smrti 2” možete pogledati na linku:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno