Zenica

Uspješno završeno liječenje Adne Vojvodić

Uspješno završeno liječenje Adne Vojvodić – Adna Vojvodić je trinaestogidišnja djevojčica iz Zenice kojoj su doktori ustanovili dijagnozu Ewing sarkom, tj tumor mekog tkiva u predjelu koljena. Obzirom da se ni liječenje niti kemoterapija nisu mogli uraditi u Bosni i Hercegovini, upućena je na liječenje u Tursku.

U posljednjih nekoliko mjeseci za Adnu je organizovana akcija prikupljanja novčanih sredstava te ukupan iznos koji je prikupljen i utrošen je 255 180 KM.

Nakon šest mjeseci liječenja, Adna se vratila u Zenicu te upućena na daljnje kemoterapije u Sarajevo. „Bio je to težak put ali uspješan. Svi smo uložili mnogo truda, vremena ali želja da im pomognemo u ovoj borbi.

Ta želja je nadmašila sve, tako da smo u veoma kratkom periodu uspjeli skupiti baš ogromna sredstva i jako smo zahvalni svima koji su na bilo koji način dali svoj doprinos u ovoj borbi“ – poručuje Irnesa Ramić Tahić, jedna od organizatora humanitarnih akcija i predsjednica Udruženja Daruj srcem.

Želimo Adni što lakši i brži oporavak i da se što prije vrati u školske klupe.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: