Ostali sportovi

Uspješno realizirana donacija za sve članove KK Perfekt Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Draga djeco, poštovani roditelji i simpatizeri Karate klub Perfekt Zenica, Uspješno smo realizovali nabavku i podjelu klupskih majica za sve članove kluba, kao i sve izuzetno aktivne roditelje, koji se uvijek sami jave da učestvuju u svim aktivnostima kluba.

TETKA iz WASHINGTONA/AMERIKE, sa drugog kraja svijeta, redovno prati naš trud, rad i sve aktivnosti kluba.

Javila se treneru sa željom da nagradi djecu i podrži daljnji rad kluba. Dogovorili smo da nagradimo sve članove kluba klupskim majicama.

Od srca se zahvaljujemo našoj tetki i molimo dragog Boga da joj upiše dobro djelo.

Koristimo priliku da pozovemo sve dobre ljude koji žele da budu sponzori/donatori klubu i podrže rad i aktivnosti našeg kluba, nabavku opreme, organizovanje izleta i seminara, učešće na turnirima, organizovanje turnira,itd, da se jave treneru Nermin Gagi Bošnjak/kontakt broj 387-61-061-007/ i dogovorimo saradnju.

Klub nastavlja sa redovnim svakodnevnim treninzima u Robnoj kući Bosanka na prvom spratu, pripremama za turnire koji nam slijede Banja Luka, Sarajevo, Goražde, Vitez.

KK Perfekt Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno