Info

Uspjesi studenata Univerziteta u Zenici se nižu i dalje! Tim Pravnog fakulteta u finalu takmičenja iz Međunarodnog privatnog obiteljskog prava

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uspjesi studenata Univerziteta u Zenici se nižu i dalje! Tim Pravnog fakulteta u finalu takmičenja iz Međunarodnog privatnog obiteljskog prava –

Tim Pravnog fakulteta Univerziteta u Zenici plasirao se u finale regionalnog moot court takmičenja iz Međunarodnog privatnog obiteljskog prava u Osijeku, organizirano ispred Jean Monnet katedre za prekogranično kretanje djeteta u EU na Pravnom fakultetu u Osijeku.

Naš tim će se u petak prijepodne sastati u finalu sa Pravnim fakultetom u Rijeci. Tim studenata čine studenti četvrte godine Čunjalo Armina, Sikira Edib i Spahić Meliha. Tim je pripreman za takmičenje pod mentorstvom prof.dr.Zlatana Meškića, v.ass.Dženane Radončić i ass.Džejne Suljević.

Finale je u petak u 10,00 sati.
Iskrene čestitke našim studentima.
Sretno u finalu!

Univerzitet Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno