Ostali sportovi

Uspješan nastup zeničkih atletičara u Prijepolju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na juče održanom Međunarodnom atletskom mitingu “Prijepolje 2015” uspješan nastup imala su dvojica članova Atletskog kluba „Zenica”.
Semir Avdić u trci na 400 metara bio je treći sa rezultatom 49,73, dok je Abedin Mujezinović u trci na 800 metara bio drugi sa odličnim rezultatom 1:51,24 čime je popravio lični rekord za 3 sekunde i postigao šesti najvredniji rezultat Mitinga u Prijepolju.
Uz medalje i diplome pomenuti atletičari su dobili, od strane organizatora, i novčane nagrade.

Trener Aziz Kevelj je više nego zadovoljan postignutim rezultatima s’ obzirom da je takmičarska sezona na samom kraju, a posebno zbog činjenice da se Abedin Mujezinović vratio na „velika vrata” kraljici sportova. -Ovaj momak je duže vremena bio van trenažnog procesa (Abedin Mujezinovć, nap.a.) i da je dostojan respekta svojim konkurentima na stazi od 800 metara, – kazao je trener i sekretar u AK „Zenica“, gospodin Aziz Kevelj.

E.Imamović za Zenicablog



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno