Ostali sportovi

Uspjeh stonotenisera zeničke Mladosti na “Aladža Open” u Sarajevu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U toku jučerašnjeg dana u Sarajevu je održan međunarodni “Aladža Open”, na kome su u kategorijama kadeta i seniora, učešće uzeli i članovi našeg kluba.

U kategoriji seniora, najuspješniji je bio Zahirović Kenan, koji je osvojio 1. mjesto, čime je potvrdio odličnu formu iz prvog dijela Premijer lige BiH te iskazao ozbiljnu kandidaturu za člana reprezentacije BiH. U finalu je savladao Rizvanović Admira iz Stk “Aladza” Sarajevo, dok su treće mjesto podijelili Kamenjaš Hamza iz Stk “Hašim Spahić” Ilijaš i Ferhatović Mustafa iz Stk “Bosna” Sarajevo.
U kategoriji kadeta (do 15 godina), naš Maglić Kamer je osvojio 3 mjesto i bronzanu medalju, koju je podijelio sa Hanić Azurom iz Stk “Lukavac”, dok je prvo mjesto osvojio Zijadić Benjamin iz Stk “Aladza” Sarajevo, a drugo mjesto Kanlić Aron iz Stk “Spin” Sarajevo.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno