Ostali sportovi

Uspjeh sportista KBV Isak-Ze

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U okviru borilačke manifestacije “Zam Zam Fight Night” Njemačka vs BiH, koja je održana u njjemačkom gradu Ulmu, nastupili su i Mersad Pašalić i Bahrudin Mahmić, takmičari iz KBV “Isak-Ze” Zenica.

Pašalić je imao meč za profesionalnog prvaka Evrope. Protivnik mu je bio Kerim Jemai, kategorija +100kg. Nažalost Mersed je izgubio prekidom meča zbog povrede u drugoj rundi. Mahmić je imao meč u kategoriji -95, protivnik mu je bio Robi Belaidi. Bahrudin je pobijedio jednoglasnom odlukom sudija. Trener Musa Selimović je bio prezadovoljan nastupom obojice takmičara. Smatra da je Bahrudinov meč bio najbolji na ovom turniru.

Državno prvenstvo u full contactu je održano u Novom Travniku. Na ovom prvenstvu su nastupila dva takmičara iz ovog kluba, Ahmed Krnjić i Adil Hrustić. Krnjić je osvojio zlatnu medalju u kategoriji -91 kg, dok je Hrustić u kategoriji do 67 kg osvojio srebrnu medalju.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno