Ostali sportovi

Uspjeh Ha Se Karate Do u Banjoj Luci

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Obavjestavamo vas da je u Banja Luci dana 01.03.2015.godine održan treći po redu međunarodni karate kup pod nazivom” III BUSHIDO OPEN 2015″. Na turniru je ucestvovalo 600 sportista iz 37 klubova Srbije, Slovenije i klubova iz Bosne i Hercegovine.
Na turniru je bila izuzetno jaka konkurencija a u pojedinim kategorijama je bilo i po 30 takmicara i takmicarki.Nas klub je predstavljala ekipa od 8 takmicara i to : Drino Eman, Kurtović Dino, Kulacic Ismail, Ibraković Harun, Đuherić Belmin, Lišić Kenan, Hodžić Denis i Bošnjak Nermin.
U katama pojedinacno Drino Eman i Kurtovic Dino osvojili su 1. mjesta i zlatne medalje, Lišić Kenan je osvojio drugo mjesto i srebrenu medalju u borbama u pojedinacnoj konkurenciji dok su pravi uspjeh u senirskoj konkurenciji postigli Bošnjak Nermin i Hodžić Denis koji su se nakon osvojene po 4 pobjede našli u finalu. U toj finalnoj borbi pobjedio je Bošnjak i tako klubu i Zenici donio zlatnu medalju a Denis je osvoji 2. mjesto i srebrenu medalju.
Takođe veoma dobar nastup su imali i ostali takmicari kluba i samo nelogicne sudijske odluke su dovele do toga da se vrate bez medalja.

Organizator zasluzuje sve pohvale za veoma dobru organizaciju turnira .
 S poštovanjem,   PRESS SLUŽBA KLUBA H SE KARATE DO

ha se karate do zenica

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno