Zenica

Uskoro počinje edukacija iz Solidworks-a u ICC-u

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uskoro počinje edukacija iz Solidworks-a u ICC-u – Kako je jedna od ciljeva MENTOR 2 projekta poboljšanje poslovnog okruženja u Gradu Zenica i zapošljavanje mladih, ZEDA i Impulsni kreativni centar u saradnji sa partnerima odlučili su organizovati program edukacije pod nazivom “SOLIDWORKS ESSENTIAL” kojim će mlade i nezaposlene osobe steći znanja i vještine u oblasti 3D modeliranja. Oblast 3D modeliranja predstavlja suštinu savremenog inženjerstva koja mladim i nezaposlenim licima pruža priliku za sticanjem novih znanja i vještina, kao osnovu za samozapošljavanje i zapošljavanje.

Kroz navedeni kurs  polaznici će biti upoznati sa osnovama 3D modeliranja, čitanja radioničkih crteža i osnovnih dimenzija naznačenih na crtežu. Modelirajući tačno definisan sklop naveden u curriculi polaznici će se upoznati sa načinom korištenja ravni, izrade skica i modela na osnovu izrađene skice.

Korištenjem različitih alata i funkcija polaznici će steći znanja koja se mogu koristiti pri izradi znatno kompleksnijih sklopova, povezivanja različitih dijelova sklopova i kreiranja veza između njih.
Ova obuka je samo prva u nizu, naredne koje slijede biće organizovane na komercijonalnoj osnovi.

Osnovne informacije o kursu:
Trajanje: 24 sata (45 min x 24); 2 x po 2 časa sedmično = 6 sedmica
Datum održavanja: 10.05.2017. – 21.06.2017.
Vrijeme održavanja: 16:00 – 18:00
Krajnji rok za prijave: 09.05.2017. ili do popunjenja slobodnih mjesta

Osnovni zahtjevi: Uslov za pohađanje ovog kursa jeste osnovno poznavanje rada na računaru i posjedovanje laptopa sa prethodno instaliranim softverom SolidWorks

Maksimalni broj polaznika: 20

Ciljana skupina:
– mladi, nezaposleni, studenti i ostali zainteresovani koji žele steći osnovna znanja znanje i vještine iz 3D modeliranja.
Cijena kursa: 100 KM po polazniku
– 50% popusta za studente (Važeći index)
– 50% popusta za nezaposlene (dokazuje se potvrdom sa biroa)
– 30% članovi ICC-a
*NAPOMENA: U zavisnosti od potrebe, moguće su male modifikacije predstavljenog programa

Izvor i link za prijavu: icc.zeda.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno