Info

Uradite test samoprocjene na koronavirus i pomozite očuvanju javnog zdravlja u FBiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uradite test samoprocjene na koronavirus i pomozite očuvanju javnog zdravlja u FBiH – Zavod za javno zdravstvo Federacije Bosne i Hercegovine podijelio je s građanima test samoprocjene na koronavirus uz pomoću kojeg mogu otkriti postoji li mogućnost da su zaraženi.

Uradite test samoprocjene na koronavirus i pomozite očuvanju javnog zdravlja u FBiHIlustracija/Shutterstock
Zavod za javno zdravstvo Federacije Bosne i Hercegovine podijelio je s građanima test samoprocjene na koronavirus uz pomoću kojeg mogu otkriti postoji li mogućnost da su zaraženi.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Test samoprocjene dostupan je na zvaničnoj stranici Zavoda na  OVOM LINKU, a sastoji se od nekoliko pitanja. Prije svega trebate ostaviti lične podatke, a potom odgovoriti na niz pitanja koja se odnose na vaše aktivnosti, zdravstveno stanje, eventualne tegobe i slično.

“Svrha testa je da vam pomogne pri donošenju odluke o traženju odgovarajuće medicinske pomoći. Ovaj sistem nije namijenjen za dijagnozu ili liječenje bolesti ili drugih stanja, uključujući Covid-19”, napominju iz Zavoda za javno zdravstvo FBiH.

Uz ovaj test pomažete aktivnostima koje se provode na očuvanju javnog zdravlja, ali i sami sebi.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno