Biznis

Uposlenici Agencije ZEDA na obuci za trenere budućih poduzetnika

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uposlenici Agencije ZEDA na obuci za trenere budućih poduzetnika- U periodu od 25.-27. maja 2021. Međunarodna organizacija rada – ILO održala je RToT – refresher training of trainers – nakanadni trening  za trenere koji su prošli obuku organizovanu od strane ILO-a u 2019. i 2020. godini po SIYB metodologiji obuke za poduzetnike na kojoj su učestvovali i uposlenici Agencije ZEDA.

SIYB je program obuke za poduzetništvo sa fokusom na pokretanje i unapređenje malih preduzeća.

Obuku za pokretanje svog poslovanja  održavaju certificirani SIYB treneri u petodnevnom treningu licem u lice, koristeći SYB priručnik i knjižicu SYB poslovnog plana.

Oni koji su prošli obuku za trenera po SIYB metodologiji moći ce držati obuke za buduće poduzetnike i one koji žele razviti svoju poslovnu ideju u BiH. Metodologija se implementira u preko 70 zemalja svijeta.

Još jedan trening će se održati sljedeće sedmice, od 01. do 03. juna 2021. na kojem će također učestvovati uposlenici Agencije ZEDA.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno