Zenica

Upis polaznika besplatnog programa prekvalifikacije za zanimanje armirač-betonirac i tesar- krovopokrivač

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

UPIS POLAZNIKA BESPLATNOG PROGRAMA PREKVALIFIKACIJE ZA ZANIMANJA ARMIRAČ-BETONIRAC I TESAR-KROVOPOKRIVAČ

Projekat „iSKOraK“ – Partnerstvo za nova radna mjesta, provodi se u okviru projekta “Podrška Evropske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini Faza II” (LEP II), implementira Međunarodna organizacija rada (MOR), a finansira EU.

Projekat je usmjeren na kreiranje seta aktivnosti koji će svojom uspješnom realizacijom direktno utjecati na smanjenje broja nezaposlenih na evidenciji Službe za zapošljavanje ZDK (SZZ ZDK). Ovo će se postići kroz uspostavljene programe prekvalifikacije u svrhu povećanja zapošljavanja mladih, stručno osposobljenih ljudi iz teško zapošljivih kategorija, koji će odgovoriti na potrebe tržišta rada na području Grada Zenice i Općine Breza.

U okviru ovog projekta, između ostalog, je planirana i besplatna obuka osoba koje su na evidenciji na birou za zapošljavanje, za zanimanja armirač-betonirac i tesar-krovopokrivač koja će se realizovati u Srednjoj mješovitoj školi “Mladost” Zenica.

Konkurs-za-obrazovanje-odraslih-ZEDA-iSKOraK-SMS-MLADOST (1)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno