Info

UNIFON – fiksni telefon na mobitelu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

UNIFON – fiksni telefon na mobitelu koji omogućuje uštedu na dolazim i odlaznim pozivima u roamingu bez obzira gdje se nalazili, a uz kupovinu nekog od TRIO PAKETA ušteda će biti još veća! Zvuči sjajno, zar ne? Za više detalja provjerite na: http://bit.ly/UNIFON_

Šta je Unifon?

Unifon je dodatna usluga u okviru Telemach fiksne telefonijje, tj dodatak kućnog fiksnog telefonskog broja koji omogućava korištenje fiksne telefonije van kuće.

Kako se aktivira Unifon?

Unifon se aktivira nakon instaliranja besplatne aplikacije na pametni mobilni uređaj (Google ili Apple store) i povezivanja na dostupnu internet mrežu. Preporučujemo korištenje WiFi mreže u cilju izbegavanja eventualnih dodatnih troškova za mobilni prenos podataka (GPRS).

Šta mi omogućava Unifon?

Unifon omogućava komunikaciju pozivanjem i primanjem poziva, slanjem poruka (chat), diljeljnjem fotografija, video ili zvučnih zapisa, i to potpuno besplatno

Šta se dešava kada sam u inostranstvu i koristim Unifon?

Ukoliko ste konektovani na WiFi mrežu, pozivanje i primanje poziva ukoliko boravite u inostranstvu, obračunava se po važećim cijenama kao da se nalazite kod kuće i pozivate sa fiksnog broja.

Da li samo na jednom uređaju mogu da koristim aplikaciju Unifon?

Aplikaciju možete da skinete na više mobilnih uređaja, najviše 5.

Ko može da koristi Unifon?

Unifon je dostupan svim postojećim aktivnmi korisnicima Telemach fiksne telefonije

Da li mogu da šaljem poruke preko Unifon-a?

Razmjena poruka je moguća samo između osoba koje imaju instaliranu i aktiviranu UniFon aplikaciju

Koliko se naplaćuje pozivanje Telemach fiksnih brojeva preko Unifon aplikacije?

Pozivanje svih Telemach fiksnih telefonskih brojeva i to besplatno.Takođe je besplatno pozivanje fiksnih telefonskih brojeva koji su dio United grupe (Telemach BiH, Telemach Slovenija, Telemach Crna Gora…)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno