Zenica

Unapređenje uslova na otvorenim bazenima u Crkvicama, neupitna još jedna ljetna sezona

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović, zajedno sa saradnicima, održao je danas u Gradskoj upravi Zenica sastanak kojem su prisustvovali predstavnici Javnog preduzeća za upravljanje i održavanje sportskih objekata Zenica na kojem se razgovaralo o planovima za predstojeću ljetnu sezonu na gradskim bazenima.

Gradonačelnik Kasumović zauzeo je jedinstven stav kako je neophodno izvršiti osvježenje na otvorenim bazenima, te osigurati građanima što kvalitetnije uslove sve dok se ne krene sa realizacijom projekta modernog aqua parka.

“Ove godine ćemo našim sugrađanima osigurati još kvalitetniju sezonu nego je bila prethodna. Radimo intenzivirano na pronalasku rješenja za otvorene bazene u Crkvicama, koji zaslužuju da se potpuno rekonstruišu u moderni aqua park. Međutim, do tada želim svojim građanima osigurati uslove kakve zaslužuju i na postojećem kompleksu. Dogovorili smo preuređenje bazena, farbanje, uređenje zelenih površina, novim sadržajima za djecu, tobogane, a obogatiti ćemo sam kompleks bazena brojnim sadržajima koji će upotpuniti ambijent i samu predstojeću ljetnu sezonu”, kaže gradonačelnik Kasumović.

Na sastanku se govorilo i o brojnim inovacijama koje će ove godine dočekati posjetioce na bazenima u Crkvicama, a paralaleno sa unapređenjem sadržaja bit će izvršen tehnološki proces ispitivanja ispravnosti snabdijevanja bazena vodom.

Već naredne sedmice planirana je i zvanična posjeta bazenima u Zenici, a što je jasan pokazatelj da je još jedna uspješna sezona kupanja na gradskim bazenima neupitna.

SAOPĆENJE ZA JAVNOST

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno