Zabava

UNA FILM: tri nova filma u narednom periodu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

UNA FILM: tri nova filma u narednom periodu – Predstavljamo vam filmove koje će UNA FILM distribuirati u narednom periodu.

RINGE, RINGE, RAJA (DUCK DUCK GOOSE)

U kinima od 30. augusta 2018.

Režija: Christopher Jenkins / Mile Novković

Uloge: Marko Marković, Nevena Kočović, Vladimir Marković, Dubravko Jovanović, Srđan Čolić…

Srenario: Jim Gaffigan, Zendaya, Lance Lim

Žanr: Animirani film

Dva izgubljena pačeta, slabašna šesnaest dana stara Chii i njen mlađi brat Chao, odvojeni su od svog jata, zahvaljujući ludorijama prevelikog entuzijaste Penga, slobodoumne guske koja će radije da vježba akrobacije u vazduhu, nego da se pridruži ostalim guskama prilikom tradicionalne selidbe u toplije krajeve. Uplašeni i usamljeni, u želji da se vrate svom jatu, pačići će zatražiti pomoć od Penga, koji će ih odbiti, jer ova dva mališana urušavaju njegov imidž odmetnika. Međutim, Peng zadobija tešku povredu krila koja će ga učiniti ranjivim. Tek tada on pristaje da pomogne pačićima da se vrate jatu i tako uz šetnju sa njima prikriva svoju povredu. Od tog momenta njih troje će se upustiti u zajedničko putovanje, krčeći svoj put kroz prelijepe kineske predjele, u potrazi za svojim jatom a pod pritiskom zime koja dolazi. Istovremeno, divlja Palasova mačka po imenu Banzou je u potrazi za lakim plijenom, baš kao što su ranjena guska i bespomoćni pačići. Ovo nije samo priča o dugom i teškom putovanju, već i avantura o pronalaženju puta kroz životne prepreke, o odgovornostima prema zajednici i porodici.

Trailer filma pogledajte putem linka:

JOHNNY ENGLISH – PONOVO U AKCIJI (JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN)

U kinima od 20. septembra 2018.

Režija: David Kerr

Uloge: Rowan Atkinson, Emma Thompson, Olga Kurylenko, Jake Lacy, Ben Miller

Srenario: Universal Pictures

Žanr: Akciona komedija

Kako je poslije sajber napada identitet svih aktivnih tajnih agenata Velike Britanije otkriven, Johnny English je primoran da se povuče iz penzije i pronađe hakera odgovornog za ovaj događaj. Johnny je posljednja nada i slamka spasa Tajne službe. Kao čovjek sa malo vještina i čudnih metoda, English će morati da savlada izazove i prepreke koje pred njega postavlja moderna tehnologija i da uspješno okonča misiju. Ovaj film je treći nastavak komičnog serijala u kome Rowan Atkinson reprizira ulogu omiljenog, slučajnog, tajnog agenta.

Trailer filma pogledajte putem linka:

ZLOGONJE

U kinima od 27. septembra 2018.

Režija: Raško Miljković

Uloge: Mihajlo Milavić, Silma Mahmuti, Jelena Đokić, Bojan Žirović, Milutin Milošević, Dubravka Kovjanić, Olga Odanović, Jelelna Jovanova, Stela Ćetković, Milena Predić, Matija Popović

Žanr: Fantazija

Scenario: Marko Manojlović, Miloš Krečković

Producent: Jovana Karaulić

Produkcijska kuća: Akcija produkcija

Ko-produkcijska kuća, Makedonija: Dream Factory

Institucionalna podrška: Filmski centar Srbije, Media program, Kreativna Evropa, Makedonska filmska agencija, Ministarstvo prosvjete Republike Srbije, Grad Beograd

 ZLOGONJE je priča o Jovanu i Milici, desetogodišnjacima koji se upoznaju kada Milica nenadano stigne u Jovanov razred. Da ga druga djeca ne bi emotivno povrjeđivala, usamljeni Jovan je izgradio svoj svijet iz mašte u koji Milica malo po malo uspijeva da se probije. Ona ga poziva u avanturu oslobađanja njenog oca od nove žene, Miličine maćehe, za koju vjeruje da je vještica koja je začarala tatu. Jovan, zbog novootkrivenog uzbuđenja i radosti koje osjeća zbog saznanja šta to znači imati pravog druga, prihvata ali ubrzo saznaje da prepreke koje se javljaju u realnim avanturama nije tako lako preskočiti kao u onima u njegovoj mašti. A najveća prepreka od svih za Jovana je upravo on sam. Jovan će morati da prihvati sebe takvog kakav jeste i zdušno se baci u najveću avanturu od svih – život. Kada to učini pred njim se otvara cijeli jedan novi svijet, u kome će zajedno sa Milicom otkriti istinsku prirodu vještice i na potpuno neočekivan ali i zreo način savladati njenu prijetnju. I postati pravi heroj.

Trailer filma pogledajte putem linka:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno