Zabava

Komedija “ZALJUBLJEN U MOJU ŽENU” i horor “NIZ MRAČNI HODNIK” od 09. augusta na programu Multiplexa Ekran

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Francuska ljubavna komedija “ZALJUBLJEN U MOJU ŽENU” i horor koji će vas ostaviti bez daha “NIZ MRAČNI HODNIK” od 09. augusta na programu Multiplexa Ekran Zenica

ZALJUBLJEN U MOJU ŽENU (AMOUOREUX DE MA FEMME)

Daniel poziva svog najboljeg prijatelja na večeru, koji se pojavljuje sa novom i vrlo mladom devojkom. Danijelovu ženu vrijeđa razlika u godinama, dok Daniel, iako veoma zaljubljen u svoju ženu, ne prestaje da flertuje s mladom ženom. Daniel počinje da mašta, i sanja o romantičnom odmaranju sa njom u Veneciji. Shvata da će teško sakriti svoje misli od sopstvene žene i najboljeg prijatelja te provodi veče pokušavajući da ne bude otkriven.

Termin projekcija svaki dan od: 21:00 sati

NIZ MRAČNI HODNIK (DOWN A DARK HALL)

Autorica serijala Sumrak‘, Stephenie Meyer, producentica je ovog fantastičnog horora, nastalog prema istoimenoj noveli Loise Duncan. Riječ je o gotičkoj priči o 14-godišnjoj djevojčici Kit Gordy koja s prijateljima pokušava spoznati tajne uklete škole. Škola se nalazi daleko izvan zemlje, a kada je Kit tamo došla, osjetila je neko zlo. Kako vrijeme prolazi, Kit se suočava s natprirodnim pojavama u instituciji i tamnim silama svoje ravnateljice.

Termini projekcija svaki dan od: 17:00 i 20:15 sati



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno