Kultura

Una film: prvi trailer “PAKLENE ULICE 9” (FAST AND FURIOUS: FAST SAGA)

Zadovoljstvo mi je ispred distributerske kuće Una film predstaviti vam prvi trailer devetog nastavka popularne franšize “PAKLENE ULICE 9” (FAST AND FURIOUS: FAST SAGA)

Bez obzira koliko si brz, niko ne može pobjeći od svoje prošlosti. Maj je vrijeme za Paklene ulice 9, deveto poglavlje sage koj traje već skoro 2 decenije i zaradila je više od 5 milijardi dolara širom svijeta.

Dom Toreto vodi miran život sa Leti i njihovim sinom, malim Brianom, ali oni znaju da opasnost uvijek vreba preko njihovog mirnog horizonta. Ovog puta ta prijetnja će primorati Doma da se suoči sa grijesima iz svoje prošlosti ako želi da spasi one koje najviše voli. Njegova ekipa se okuplja kako bi zaustavila vrhunskog vozača i veoma vještog ubicu koji namjerava da uništi svijet: čovjeka koji je također slučajno Domov napušteni brat, Jackob.

Ekskluzivni trailer pogledajte ovdje:

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem