Zabava

UNA FILM: Najave za novembar i decembar

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predstavljamo vam filmove koje će UNA FILM distribuirati u novembru i decembru 2019. godine.

PORODICA ADAMS (THE ADDAMS FAMILY)

U kinima od 7. novembra 2019.

Režija: Conrad Vernon i Greg Tiernan

Glasovi: Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloe Grace Moretz, Finn Wolfhard, Nick Kroll

SINHRONIZACIJA: Srđan Timarov, Dušica Novaković, Katarina Gojković, Đurđina Radić, Tamara Aleksić, Marko Vukomanović, Marko Marković, Dobrila Ilić, Dragan Vujić Vujke, Jadranka Selec, Milena Moravčević, Dušan Kaličanin, Milan Tubić, Anja Orelj, Nikola Nemešević, Miroljub Turajlija, Stefan Živanović, Bojan Hlišć

Scenario: Matt Lieberman, Pamela Pettler

Žanr: Animirana avantura

Studio: Universal Pictures

Spremite se da pucketate prstima! Porodica Adams se vraća u kino u prvoj animiranoj komediji o najšašavijoj porodici. Možda ste mislili da je vaša porodica čudna, ali neobična, bizarna i potpuno originalna porodica Adams će vas natjerati da ponovo razmislite.

Sinhronizovani trailer pogledajte putem linka: https://www.youtube.com/watch?v=RzlJMzGFmNs&t=4s

Titlovani trailer pogledajte putem linka:

PROŠLOG BOŽIĆA (LAST CHRISTMAS)

U kinima od 5. decembra 2019. godine

Režija: Paul Feig

Uloge: Emilia Clarke, Henry Golding, Michelle Yeoh i Emma Thompson

Scenario: Emma Thompson, Bryony Kimmings

Žanr: Romantična komedija

Studio: Universal Pictures

Kate (Emilia Clarke) tumara po Londonu, praćena muzikom Georgea Michaela, donoseći neke loše odluke, što je iritirajuća posljedica toga jer je zaposlena kao vilenjak u božićnoj prodavnici koja radi preko cijele godine. Tom (Henry Golding) djeluje previše dobro da bi bio stvaran, kada ušeta u njen život i počne da proniče u mnoge Kateine barijere. Dok London počinje da se pretvara u najljepše doba u godini, njima ništa ne polazi za rukom. Ali, ponekad, moraš pustiti snijeg da padne, slušati svoje srce i imati vjere.

Trailer pogledajte putem linka:

PLAYMOBIL (PLAYMOBIL)

U kinima od 5. decembra 2019.

SINHRONIZOVANO

Režija: Lino DiSalvo

Uloge: Anya Taylor Joy, Gabriel Bateman, Daniel Radcliffe, Jim Gaffigan, Adam Lambert, Kenan Thompson, Meghan Trainor

Žanr: animirani

Scenario: Blaise Hemingway, Greg Erb, Jason Oremland

Kada njen mlađi brat Charlie neočekivano nestane u magičnom, animiranom svijetu PLAYMOBIL-a, nepripremljena Marla mora da ode u potragu života da bi ga vratila kući.

Krenuvši na fantastično putovanje kroz zapanjujuće nove svjetove, Marla se udružuje sa neobičnim i hrabrim novim prijateljima – slatkorječivim vozačem koji prevozi hranu po imenu Del, oštrim i harizmatičnim agentom Rexom Dasherom, dobroćudnim nestašnim robotom, ekstravagantnom dobrom vilom i mnogim drugima. Kroz njihovu uzbudljivu avanturu, Marla i Charlie shvataju da bez obzira na to kako se život odvija, možete postići bilo šta kada vjerujete u sebe!

CRNI BOŽIĆ (BLACK CHRISTMAS)

U kinima od 12. decembra 2019. godine

Režija: Sophia Takal

Uloge: Imogen Poots, Aleyse Shannon, Lily Donoghue, Brittany O’Grady, Caleb Eberhardt, Simon Mead, Cary Elwes

Scenario: Sophia Takal, April Wolfe

Žanr: Horor, triler, misterija

Studio: Universal Pictures

Baš u vrijeme praznika stiže nam remake čuvenog horor klasika o ubici koji počinje da teroriše grupu drugarica u sestrinstvu.

Na koledžu je prilično mirno u vrijeme praznika. Ali kada Riley Stone i njene drugarice iz Mu Kapa Ipsilon sestrinstva, sportistkinja Marty, buntovna Kris i gurmanka Jess počnu da planiraju žurke, ubica sa crnom maskom preko lica počinje da ubija djevojke jednu po jednu. Kako broj tijela raste, Riley i njene drugarice počinju da se pitaju da li mogu da vjeruju bilo kojem muškarcu, uključujući i Natea, Martinog momka, Rileyinu simpatiju Landona, pa čak i uvaženom profesoru Gelsonu.

Ko god da je ubica, otkrit će da su ove mlade žene riješile da ne budu ničije žrtve.

Trailer filma pogledajte putem linka:

AJVAR

U kinima od 12. decembra 2019.

Režija: Ana Maria Rossi

Scenario:  Ana Maria Rossi i Maja Todorović

Uloge: Nataša Ninković, Sergej Trifunović, Vesna Čipčić, Miodrag Krstović, Pavle Pekić, Gordan Kičić, Igor Borojević, Aleksandra Janković, Ivana Šćepanović, Paulina Manov, Branka Petrić, Srđan Miletić, Mirko Vlahović

Žanr: Drama

Producent: Nikolina Vučetić Zečević, filmska kuća Biberche iz Beograda

Ko-producent: Ivan Djurović, iz filmske kuće Artikulacija iz Podgorice

Vida  (Nataša Ninković) i Bane (Sergej Trifunović) su bračni par koji već duže vrijeme živi u Stokholmu. Imaju uspješne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju djecu. Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti. Dolaze za praznike u Srbiju, gdje se u poznatom okruženju odvija  uigrana koreografija koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima. Ovog Uskrsa se taj zid šutanja ruši.

Trailer filma pogledajte putem linka:

PATROLNE ŠAPE (PAW PATROL)

U kinima od 19. decembra 2019.

Kreator: Keith Chapman

Žanr: animirani film

“Patrolne šape” su šest herojskih psića koje predvodi dječak Ryder. Svaka psić ima svoj talenat i moć, Oni zajedno pokazuju da nijedan posao nije pretežak, nijedan psić nije premalen i edukuju sve uzraste o građanskom ponašanju, društvenim vještinama i rješavanju problema.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno