Zabava

Animirana avantura “Porodica Adams” u kinima od 7. novembra

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Animirana avantura “Porodica Adams” u kinima od 7. novembra – NAJOMILJENIJA ČUDNA PORODICA VRAĆA SE NA VELIKO PLATNO U ZANIMLJIVOJ ANIMIRANOJ PRIČI!

ZAPUCKAJTE PRSTIMA I UŽIVAJTE U NOVIM AVANTURAMA “PORODICE ADAMS”

Svi se sjećamo poznate melodije uz koju ne možemo da odolimo a da ne zapucketamo prstima! Oni se vraćaju, spremni da novim generacijama predstave svoju neobičnu porodicu, jezivi dom i čudne navike! Gomez, Morticia, Srijeda, Pugsley i ostali omiljeni čudaci od 07. novembra upuštaju se u nove izazove, ovoga puta u animiranom filmu “PORODICA ADAMS” (THE ADDAMS FAMILY) koji u naša kina stiže u sinhronizovanoj i titlovanoj varijanti!

O FILMU: Spremite se da pucketate prstima! Porodica Adams se vraća u kino u prvoj animiranoj komediji o najšašavijoj porodici. Možda ste mislili da je vaša porodica čudna, ali neobična, bizarna i potpuno originalna porodica Adams će vas natjerati da ponovo razmislite.

Sinhronizovani trailer pogledajte putem linka: https://www.youtube.com/watch?v=RzlJMzGFmNs&t=4s

Titlovani trailer pogledajte putem linka: https://www.youtube.com/watch?v=XJR2qFewYQo



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno