Zabava

Una film: najave novih filmova za novembar i decembar

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Una film: najave novih filmova za novembar i decembar – Veliko nam je zadovoljstvo da vam predstavimo filmove koje će Una film distribuirati na samom kraju 2017. godine.

STIG’O ĆALE 2 (DADDY’S HOME 2)
U kinima od 23. novembra 2017.

Režija: Sean Anders
Uloge: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini, John Cena, John Lithgow, Mel Gibson
Žanr: komedija
Studio: Paramount

U nastavku svjetskog hita iz 2015. godine, otac (Mark Wahlberg) i očuh (Will Ferrell) udružili su snage kako bi svojoj djeci priredili nezaboravan Božić. Međutim, njihov odnos bit će pred velikim izazovom kada Dustyev otac, mačo i šmeker stare škole (Mel Gibson) i Bradov preemotivni tata, Dad (John Lithgow) stignu, taman na vrijeme da praznike pretvore u opšti haos.

JOŠ 24 SATA ŽIVOTA(24 HOURS TO LIVE)
U kinima od 07. decembra 2017. godine

Režija: Brian Smarz
Uloge: Ethan Hawke, Paul Anderson, Liam Cunningham, Xu Qin
Žanr: Triler

Travis Conrad (Ethan Hawke) je bivši elitni vojnik, uništen tragedijom koja mu se dogodila. Smrt supruge i sina na njega ostavlja neizbrisiv trag, kada se u teškom trenutku iznenada pojavljuje njegov stari prijatelj iz vojske, Jim Morrow (Paul Anderson). Prijedlog koji mu je iznjet, Conrad ne može da odbije. Morrow sada radi za veoma moćnog čovjeka, koji se bavi tajnim vojnim preduzetništvom, Reda Mountaina, koji Conradu nudi veoma opasan ali i veoma unosan zadatak, da bude plaćeni ubica. Travis prihvata, ali cijeli njegov život okrenut će se u potpuno pogrešnom smjeru kada ga pogađa smrtonosni hitac veoma uspješne Interpolove agentkinje Lin Biset (Xu Qin). U trenutku kada osjeća da je njegov život završen, Travis Conrad se budi u operacionoj sali. Tijelo mu oživljava, zahvaljujući ekstremnom medicinskom poduhvatu i on dobija još 24 sata života.

PITCH PERFECT 3 – NA PUTU DO ZVIJEZDA
(PITCH PERFECT 3)
U kinima od 21. decembra 2017.

Režija: Trish Sie
Uloge: Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Brittany Snow, Anna Camp, Hana Mae Lee, Ester Dean, Alexis Knapp, Chrissie Fit, Kelley Jakle, Shelley Regner, Ruby Rose, John Lithgow i John Michael Higgins i Elizabeth Banks
Žanr: komedija
Studio: Universal Pictures

Pošto su završile koledž i našle se u stvarnom svijetu gdje pjesma nije sve, Bele se vraćaju u filmu PITCH PERFECT 3 – NA PUTU DO ZVIJEZDA, sljedećem nastavku voljene franšize koja je zaradila više 400 miliona dolara na svjetskom box office-u. Pobjedivši na Svjetskom prvenstvu, Bele se suočavaju sa stvarnošću, otkrivši da ne postoji posao u kome mogu da zarađuju novac „praveći muziku ustima“. Ali kad dobiju šansu da se ponovo ujedine na USO turneji, ova grupa zanosnih štreberki će se opet naći da stvaraju fantastičnu muziku, ali i riješe neke velike nedoumice, po posljednji put. Anna Kendrick i Rebel Wilson predvode povratničku ekipu glumaca u filmu „Pitch Perfect 3 – Na putu do zvijezda“, nastavku blockbuster hita iz 2015. koji je imao najbolje otvaranje igranog mjuzikla svih vremena. Željno očekivani nastavak predvode producenti ovog serijala, Paul Brooks iz Gold Circle Entertainment i Max Handelman i Elizabeth Banks iz Brownstone Productions. Film će režirati Trish Sie („Uhvati ritam 5“).

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno