Uncategorized

Umanjenje računa za grijanje!

Umanjenje računa za grijanje
Umanjenje računa za grijanje
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Umanjenje računa za grijanje – Nadzorni odbor “Grijanja” donio je odluku o umanjenju računa za grijanje Zeničanima – odluku prenosimo u cijelosti –

Na osnovu člana 31. i 34. Statuta Javnog preduzeća “Grijanje” d.o.o. Zenica, Nadzorni odbor Javnog preduzeća “Grijanje” d.o.o. Zenica, na 35. sjednici održanoj dana 30.10.2015. godine,

d o n i o j e : Z A K LJ U Č A K
I
(1) Daje se saglasnost Javnom preduzeću „Grijanje“ d.o.o. Zenica, da potrošačimaizvrši umanjenje obračuna isporučene toplotne energije u sezoni grijanja 2015/2016 godina, u trajanju od 8 dana ukoliko se isporuka toplotne energije plaća na 12 mjeseci odnosno 4 dana ukoliko se plaća na 6 mjeseci, zbog manje isporučene toplotne energije za grijanje stambenih i poslovnih prostora od normativa utvrđenih Odlukom o zagrijavanju stambenog i poslovnog prostora grada Zenice daljinskim grijanjem i Uslovima za isporuku i preuzimanje toplotne energije iz vrelovodne mreže («Sl. Novine općine Zenica» br. 7/2002.).
(2) Period umanjenja iz stava (1) ove tačke odnosi se na pregled stanja isporučene toplotne energije 14.10.-29.10.2015. godine, s tim da će se konačan obračun umanjenja izvršiti zaključno sa 31.10.2015. godine.
II
Za realizaciju ovog zaključka zadužuju se stručne službe Preduzeća.
III
Ovaj zaključak stupa na snagu danom donošenja.

Predsjednik Nadzornog odbora Jugoslav Anđelić, dipl.ecc.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno