Nogomet

Ujedinjeni Robijaši: poziv na prekid bojkota

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Ujedinjeni Robijaši: poziv na prekid bojkota – Na email adresu Zenicabloga pristiglo je saopćenje koje potpisuje grupa “Ujedinjeni Robijaši”. Saopćenje prenosimo u cjelosti, iako se pomenuta grupa nije identificirala kao registrovano udruženje ili grupa građana, te do sada nismo imali njihova oglašavanja.
Redakcija Zenicabloga se ograđuje i ne želi da učestvuje u “ratovima” raznih navijačkih grupa i para-grupa, ali ono što moramo da primjetimo da je u nepotpisanom emailu korištena fotografija vrlo slabe kvalitete koja prikazuje crno bijeli plakat zaljepljen preko drugih plakata, a na kojem se NEPOTPISANI AUTOR poziva na prekid bojkota, koristeći pri tome dobro poznati logo i font oficijelnog udruženja Robijaši 1988, koji su, podsjećamo, javno obznanili da stoje i dalje pri odluci da nastavljaju bojkot. 
Napominjemo da ćemo ubuduće objavljivati Saopćenja i objave isključivo važećih udruženja navijača i grupa građana, koji se legitimišu nama kao mediju IMENOM, PREZIMENOM, ADRESOM, te jasnom identifikacijom udruženja – a tek pod tim uvjetima ih možemo potpisati kao udruženje određenog naziva.
Prenosimo saopćenje Ujedinjenih Robijaša: 

prekid-bojkota-2Poštovani,

Obavještavamo Vas da je na sastanku  UG Navijača i Simpatizera N.K.”ČELIK” Zenica “UJEDINjENI ROBIJAŠI”  odlučeno da se prekine sa bojkotom posjeta utakmica na kojima je N.K “ČELIK” domaćin.

Koristimo ovu priliku da putem Vaših medija obavjestite javnost o navedenom prekidu kako bi navijači i simpatizeri kluba i nogometa u što većem broju podržali naš N.K.”ČELIK” na današnjoj utakmici.

Hvala na saradnji podršci

UG Navijača i Simpatizera N.K.”ČELIK” Zenica “UJEDINjENI ROBIJAŠI”



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno