Zločini

Uhvaćen nakon što je iz “Binga” ukrao dva štapna miksera

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uhvaćen nakon što je iz “Binga” ukrao dva štapna miksera – Na području Kantona javni red i mir je narušen u dvanaest slučajeva, kojom prilikom su dva lica zadobila lakše tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Zenica

Dana 12.04.2018. godine, u 16,25 sati, u ulici Goraždanska, u trgovačkoj radnji “Bingo”, od strane lica H.D., iz Zenice, izvršena je krađa dva štapna električna miksera marke “Bosch” i “Severin”. Od strane službenika policije su poduzete mjere na dokumentovanju izvršene krađe a lice H.D. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje Policijske uprave I.

Visoko

Dana 12.04.2018. godine, u 12,00 sati, u ulici Donje Rosulje, u trgovačkoj radnji “DM”, izvršena je krađa tri muška parfema, vrijednosti 200,00 KM. Od strane službenika policije je zaprimljena prijava o izvršenom krivičnom djelu a daljnji rad na dokumentovanju izvršene krađe i otkrivanju počinioca iste poduzimaju istražitelji Policijske stanice Visoko.

Kakanj

Dana 12.04.2018. godine, u vremenu od 14,40 do 15,10 sati, u mjestu Karaulsko Polje, po naredbi Općinskog suda u Kaknju, službenici Policijske stanice Kakanj su izvršili pretres kuće koju koristi lice B.E., iz Kaknja. Izvršenim pretresom pronađena su tri upakovana sadržaja biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, te pribor za pripremu i konzumaciju iste. Lice B.H., iz Kaknja, je zbog posjedovanja sporne materije lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

Tešanj

Dana 12.04.2018. godine, u 08,10 sati, u dežurnu službu Policijske stanice Tešanj se obratila Š.H., iz Tešnja i prijavila izvršenje krivičnog djela utaje, kojom prilikom je  ista oštećena za iznos od 300,00 KM. Daljnji rad na provjeri navoda iz prijave poduzimaju istražitelji Policijske stanice Tešanj.

SAOBRAĆAJ

Visoko

Dana 12.04.2018. godine, u 18,00 sati, u mjestu Vareško Polje, dogodila se saobraćajna nezgoda padom sa mopeda nepoznate marke, bez registarskih oznaka, kojim je upravljalo lice K.N., rođeno 1973. godine, iz Visokog, koje je tom prilikom zadobilo teške tjelesne povrede konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica. Od strane službenika Policijske stanice Visoko su poduzete mjere na dokumentovanju navedene saobraćajne nezgode.

Na području Kantona dogodilo se još jedanaest saobraćajnih nezgoda, u kojim nije bilo povrijeđenih lica, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno