Biznis

Ugostitelji Zenice se organizuju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poštovani ugostitelji grada Zenica, Sekcija ugostiteljskih djelatnosti Udruženja poslodavaca Zenica obavještava sve vlasnike ugostiteljskih objekata sa područja grada Zenica da će se u petak, 20.03.2015.godine sa početkom u 13:00 sati u kinu EKRAN (I sprat, kino sala broj 3), Trg Alije Izetbegovića 86, Zenica održati: I Redovna (I Izborna) Skupština Sekcije ugostiteljske djelatnosti Udruženja poslodavaca Zenica

Ovim putem pozivamo sve vlasnike ugostiteljskih objekata sa područja grada Zenica na I redovnu Skupštinu ugostitelja kako bismo jedni druge saslušali i dogovorili dalje pravce djelovanja Sekcije ugostiteljske djelatnosti UP Zenica. Vaše prisustvo Skupštini Sekcije ugostiteljske djelatnosti UP Zenica ne povlači nikakvu obavezu za Vas. To je prilika da se informišete o radu Sekcije ugostiteljske djelatnosti UP Zenica. Dali ćete prepoznati vaš interes i postati član Sekcije ugostiteljske djelatnosti UP Zenica isključivo je vaša odluka.

Skupština Sekcije ugostiteljske djelatnosti Udruženja poslodavaca Zenica će se održati u petak, 20.03.2015.godine sa početkom u 13:00 sati.  Mjesto održavanja Skupštine je kino EKRAN (I sprat, kino sala broj 3), Trg Alije Izetbegovića 86, Zenica. Pozivamo sve vlasnike ugostiteljskih objekata u gradu Zenica da prisustvujete ovom događaju, jer je to isključivo u vašem interesu.

S poštovanjem, Senad Džanić, V.D. Predsjednik Sekcije ugostiteljske djelatnosti – Udruženja poslodavaca Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno