Info

Ugledni intelektualci na ”Kahvi sa muftijom”

Ugledni intelektualci na ”Kahvi sa muftijom” – U okviru redovnih aktivnosti danas je muftija zenički hfz. dr. Mevludin ef. Dizdarević u svom Uredu u Zenici primio trojicu uglednih intelektualaca.

Prijemu su pored muftije zeničkog prisustvovali: mr. sci. Avdo Hebib, predsjednik Suda časti Vijeća Kongresa bošnjačkih intelektualaca, akademik prof. dr. Džemal Najetović dekan Pravnog fakulteta Univerziteta u Travniku, prof. dr. Osman Jašarević, vanredni profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Travniku.

Gospodin Avdo Hebib kao predsjednik Udruženja bosanskohercegovačko–palestinskog prijateljstva ovom prilikom uručio je muftiji Dizdareviću nekoliko knjiga u izdanju Udruženja BPP, te se zahvalio na prijemu.

Prijem je realiziran u okviru aktivnosti ”Kahva sa muftijom”, kojoj je cilj savjetovanje, konsultacije, razgovor i razmjena mišljenja o važnim pitanjima za Islamsku zajednicu, muslimane i društvo uopće, sa eminentnim ljudima iz vjerskog, obrazovnog, kulturnog, političkog, privrednog i društvenog miljea Zenice i Muftiluka zeničkog.

muftijstvo.ba

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: